Garitage Investment Management EOOD е компания, специализирана в управлението на инвестиционни проекти. Компанията има опит и се фокусира върху инвестиции в секторите недвижими имоти, агропроизводство и образование.  В портфолиото на компанията са включени както проекти за жилищни комплекси от затворен тип, така и офис паркове с търговски зони, образователни и спортни центрове.

Планинг е архитектурно студио, което осъществява комплексно проучване, консултиране и цялостно проектиране на сгради, комплекси и съоръжения, интериор и градоустройство, координиране и управление на инвестиционни проекти. В последните десет години екипът на студио Планинг е участвал в редица мащабни инициативи като само през последните две-три години те включват в своето портфолио едни от най-мащабните търговски комплекси в София и в България, а именно "Парадайз център" и "The Mall".

Техните проекти се стремят да интегрират разнообразието от стилове и съвремените тенденции при материалите и технологиите, за да осъществят успешно всяко инвестиционно намерение. В София Парк Вилас те проектират усещане за свежест и хармония с природата, което е една от отличителните характеристики на комплекса.

 

Garitage Park е първият мултифункционален комплекс в Централна и Източна Европа, предприел сертификация по метода BREEAM Communities за социална, икономическа и екологична устойчивост.

Комплексът се намира в район с добре развита инфраструктура и директен достъп от Околовръстен път, което осигурява бързо и удобно придвижване до център, летище и различни части на столицата.

Garitage Park е мащабен жилищен и бизнес комплекс, разположен на 165 000 m2. Проектът ще се реализира поетапно и в напълно завършен вид ще включва:

  • 95 000 m2 офиси
  • 60 000 m2 жилища
  • 90 000 m2 паркова среда с езеро, детски и спортни площадки
  • Основно училище за 500 деца
  • 4 500 парко-места
  • Спортен център с басейн
  • Супермаркет, ресторанти, кафенета и други

За повече информация и контакти: www.garitagepark.com